GOBARTO (GOB): DUDA S.A. laureatem konkursu - raport 38

Zarząd Zakładów Mięsnych DUDA S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, iż Spółka została laureatem III edycji Konkursu Wędliniarskiego ZŁOTA STALKA 2004, organizowanego w ramach Międzynarodowych Targów Warszawskich IFE POLAND, przy współudziale Instytutu Technologii Mięsa AR w Poznaniu, Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy Rzeczpospolitej Polskiej, Związku Rzemiosła Polskiego, Redakcji Super Kontaktów oraz Redakcji Gospodarki Mięsnej.ZM DUDA S.A. otrzymały Wyróżnienie - "Za wysoką jakość wyrobów przedstawionych do konkursu - Złota Stalka 2004", oraz zdobyły III miejsca w dwóch z 13 ocenianych grupach asortymentowych: w grupie Mięso Kulinarne - za wyrób: Boczek w Przyprawach oraz w grupie:Kiełbasy Surowe - za wyrób: Kiełbasa Biała Surowa.Celem konkursu było wyłonienie najlepszego producenta wędlin spośród wytwórców przetworów mięsnych, produkujących wyroby z przestrzeganiem zasad technologii.Komisja Konkursowa, złożona z pracowników Instytutu Technologii Mięsa AR w Poznaniu oraz doświadczonych producentów wędlin, członków Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP, oceniała poprawność technologiczną produkcji wyrobów, z uwzględnieniem przestrzegania norm jakościowych, atrakcyjności przygotowania produktów oraz ich walorów smakowych.

Reklama

Powyższe wyróżnienia potwierdzają dążenia Zarządu Spółki do osiągania jak najwyższych standardów jakościowych produktów oraz rozszerzania oferowanego asortymentu o nowe, ciekawe wyroby.

Emitent
Dowiedz się więcej na temat: Dudowie | złota | konkursy | dudy | Warszawa | Duda | Laureaci
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »