KANIA (KAN): Przyjęcie planu połączenia ze spółką Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. - raport 25

Zarząd spółki Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania S.A., w nawiązaniu do raportu nr 8/2012 z dnia 6 kwietnia 2012 roku, niniejszym informuje iż w dniu dzisiejszym (tj. 31 października 2012 roku) zarządy spółek Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. z siedzibą w Pszczynie oraz Zakłady Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania S.A. z siedzibą w Pszczynie uzgodniły i przyjęły Plan Połączenia, zgodnie z którym planowane jest połączenie w trybie art. 492 § 1 pkt 1 Ustawy z dnia 15 września 2000 r. Kodeks spółek handlowych (dalej "ksh") w związku z art. 515 § 1 ksh, poprzez przeniesienie na Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. z siedzibą w Pszczynie (Spółka Przejmująca) całego majątku Zakładów Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania S.A. z siedzibą w Pszczynie (Spółka Przejmowana), bez podwyższenia kapitału zakładowego oraz bez zmiany statutu Spółki Przejmującej.

Reklama


Plan połączenia na podstawie art. 500 ust. 21 ksh został ogłoszony i będzie bezpłatnie dostępny nieprzerwanie aż do zakończenia walnego zgromadzenia podejmującego uchwałę o połączeniu na stornie internetowej Zakładów Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania S.A.: www.zpmkania.com.pl (w zakładce Połączenie spółek).





Podstawa prawna:

§ 17 ust. 1 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu

§ 4 Załącznika nr 4 do Regulaminu Alternatywnego Systemu - Informacje bieżące i okresowe przekazywane przez emitentów dłużnych instrumentów finansowych w alternatywnym systemie obrotu na Catalyst






Osoby reprezentujące spółkę:
Henryk Kania - Prezes Zarządu

GPW
Dowiedz się więcej na temat: Henryk | zakład mięsny
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy
Finanse / Giełda / Podatki
Bądź na bieżąco!
Odblokuj reklamy i zyskaj nieograniczony dostęp do wszystkich treści w naszym serwisie.
Dzięki wyświetlanym reklamom korzystasz z naszego serwisu całkowicie bezpłatnie, a my możemy spełniać Twoje oczekiwania rozwijając się i poprawiając jakość naszych usług.
Odblokuj biznes.interia.pl lub zobacz instrukcję »
Nie, dziękuję. Wchodzę na Interię »